Jamu Tun Teja

by Jamu Empire

Jamu T. Teja tercipta daripada semangat ramuan jamu Melayu tradisional yang telah di turunkan dari generasi ke generasi dan dipengaruhi oleh teknologi moden terkini untuk menghasilkan ramuan yang terbaik.

Promosi Bulanan

Mana satu pilihan anda?

Kebaikan Jamu Tun Teja

Rahsia kesihatan dan kejelitaan wanita

Milk Booster

Dengan ramuan semula jadi, jamu kami bermanfaat dan selamat buat anda dan juga si kecil

Energy Booster

Tingkatkan metabolisma anda untuk melawan kepenatan serta menambah tenaga dan daya ketahanan.

Skin

Setiap wanita menginginkan kulit yang sempurna , sihat bersinar. Sekarang adalah masanya.

Menstrual Cycle

Hormon akan lebih seimbang dan teratur secara semulajadi, membuatkan dalaman anda lebih aman dan sedia untuk konsepsi.

Intimate Health

Penyelesaian bagi masalah keputihan, menguatkan keanjalan vagina dan membantu meningkatkan daya seksual secara selamat.

Kandungan di dalam Jamu Tun Teja

Herba yang dipilih daripada bahan-bahan semulajadi
Halia Bara
Melancarkan sistem peredaran darah, melegakan sakit otot dan sendi, menghilangkan lesu badan serta banyak lagi manaaft bagi ibu bersalin.
Manjakani
Menguatkan otot vagina, mengurangkan masalah keputihan, menghilangkan bau badan serta mengandungi ejen anti penuaan.
Akar Serapat
Mengetatkan faraj dan organ peranakan, mengatasi kelesuan ketika haid, memberi tenaga dan membuang toksin dalam badan.
Lada Hitam
Membakar lemak, membantu sistem penghadaman, membuang angin yang berlebihan dan melegakan ketegangan otot dan stress.
Kulit Kayu Manis
Merawat jerawat dan jeragat, mengurangkan kolestrol dan berat badan, meningkatkan kesuburan dan menghilangkan parut kulit.
Acai Berry
Membakar lemak berlebihan, membuang toksin dan mengurangkan iritasi kulit, melambatkan penuaan serta meningkatkan tenaga.

Ciri-ciri kotak JTT

Kenali standard produk JTT yang asli

Lulus KKM

Sticker hologram original diluluskan oleh KKM (rujukan: MAL18026060T)

Isi Kandungan

15 liquid sachets (20 ml/sachet) di dalam setiap kotak JTT

Balutan Kotak

Semua kotak JTT yang baru di 'seal' dengan plastik lutsinar.
Maklumat lanjut

Testimoni Pengguna JTT

Mari kita lihat apa kata pengguna
Acne scar, hilang!
"Setiap kali period, mesti kelaur jerawat kecik2 on whole over my face. Geramnyaaaaa! Scar sangat ketegaq nak hilang kot! JTT lah satu satunya supplement inner health yang mampu hilangkan semua scar jerawat2 I. I tak boleh bayang kalau JTT takdak dalam hidup I... Nasib!"
Syaza - 27 years S.Petani
Fresh morning
"I took 1 sachet every night before I sleep. I have great and fresh morning every single day! Running errands as housewife, sending kids schools, masak kan lunch, go market, siap2 kan dinner lagi. I feel that JTT is my saviour!"
Zaza - 32 years KL
1st local produk yang I trust 100%
"Bila semua kesan positive, automatic feeling kita pun rasa happy. THen sejak ambil JTT ni saya very seldom kena flu & demam or batuk. JTT forever!!! 1st local product yang I trust 100%"
Ignatia - 41 years Sabah
Skin glows...
"My skin was very dull since ages. I have changed and tried a lottt of skincare products but never a brand settled my problem... that skincare helped other skin problem, but never this dullness. JTT helps my skin a lot on the glow from inner... Love it!"
Jess - 27 years Bangsar
Boleh rasa badan dah tak letih!
"Dulu bgn tido kol 4 untuk g niaga setiap hari. Boleh rasa badan ni letih sbb saya niaga ada masa smpi ke petang, ada masa sampai ke malam. Badan rasa ringan ke. Tumit kaki xpecah. miss v pun rapat & kulit licin. memang best."
Salma - 32 years K.Tinggi Johor
Dry skin NO MORE!
"This year I dah ada problem kulit jadi sangat2 kering. Faktor usia, confirm! Reasearch punya research, ramai suggest JTT as 'vitamin' untuk kulit kering. Memang betul lah org ckp, produk yang bagus mesti ramai yang recommend, mouth to mouth marketing. Im happy with my skin now, moist mcm baby skin! bangun pagi, rasa bahagia sgt pegang pipi sendiri haha. .apatah lagi kalau husband puji kehkehkeh. Dry skin, NO MORE"
Una - 25 years KL
Make up stays
"Setiap hari, i face with a lot of people to deal with. I need confidence level yang tinggi. So i do make up everyday, quite thick make up, but the problem is it won't stay long! I dpt JTT sample from one make up tutorial class recently, i have tried it does magic on my make up! it stays longer and ever! Thanks JTT, serious i such gila!"
Hana - 33 years Johor
It's be miracle in my life
"Actually masa 1st consume product JTT, my intention to get pregnant... after 15 yrs my last daughter... After 5 boxes I'm finally pregnant twins! It's be miracle in my life. Doctor ask me taken pil kesuburan or anything? The answer is JTT"
Ela Osman - 33 years Tuaran Sabah

Soalan Lazim


JTT adalah ubat tradisional. Ia adalah ubat herba yang diperbuat daripada bahan-bahan semulajadi seperti akar, kulit, bunga, biji benih, daun dan buah-buahan.
Terdapat 15 liqud sachets dalam setiap kotak JTT.
Bergantu pada cara pegambilan. Sila rujuk penerangan produk berkenaan cara pengambilan.
Bergantung kepada tahap metabolisma badan masing-masing. 3 hari hingga 7 hari (berdasarkantestimoni yang kami terima)
Ya, JTT mempunyai kelulusan KKM. Kami di bawah ubat tradisional. Anda juga boleh menyemak di web NPRA no MAL 18026060T.
JTT adalah minuman kesihatan sesuai untuk semua lapisan usia wanita tanpa penyakit serius.
Kami mencadangkan penyimpanan JTT di tempat yang sejuk dan kering. Disyorkan untuk disimpan dalam peti sejuk, JTT lebih sedap diminum dalam keadaan segar dan sejuk.
Kurangkan minuman berkafein atau menjarakkan pengambilan antara minuman berkafein untuk hasil terbaik.
Ya. Adalah dinasihatkan untuk menjarakkan pengambilan antara makanan tambahan lain dan JTT untuk hasil yang terbaik.
Tidak. Kami menggantikan gula dengan Stevia untuk rasa manis.
JTT boleh dimakan bermula dari remaja selepas kitaran period yang pertama untuk mereka.
Berhenti seketika pengambilan sehingga haid habis.
Anda TIDAK dibenarkan untuk mengambil JTT semasa mengandung. JTT dirumuskan untuk ibu yang menyusu. Madu Asli di dalam JTT terbukti benar-benar membantu pengeluaran susu badan dan ia menjadi Penggalak Susu. JTT adalah Jamu pertama di Malaysia yang sangat memberi kesan kepada ibu menyusu.
JTT adalah jamu yang di formulasikan dengan seimbang tapi pastikan minum banyak air kosong.